Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius. Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
600 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius. Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).