• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 120 gramų grikių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite sultinį į puodą, sudėkite grikius ir virkite, kol grikiai šiek tiek suminkštės.
    Apvirus grikiams, dėkite nuskustas ir mažais kebeliais supjaustytas bulves bei nuskustas ir griežinėliais supjaustytas morkas.
    Kol sriuba verda keptuvėje su sviestu pakepinkite susmulkintus svogūnus bei porus.
    Bulvėms, morkoms ir grikiams išvirus sudėkite į sriubą pakepintus svogūnus bei porus, grietinę, paskaninkite prieskoniais ir pavirkite dar bent 10 min.
    Skanaus.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 120 gramų grikių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite sultinį į puodą, sudėkite grikius ir virkite, kol grikiai šiek tiek suminkštės.
    Apvirus grikiams, dėkite nuskustas ir mažais kebeliais supjaustytas bulves bei nuskustas ir griežinėliais supjaustytas morkas.
    Kol sriuba verda keptuvėje su sviestu pakepinkite susmulkintus svogūnus bei porus.
    Bulvėms, morkoms ir grikiams išvirus sudėkite į sriubą pakepintus svogūnus bei porus, grietinę, paskaninkite prieskoniais ir pavirkite dar bent 10 min.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų