• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 stiklinė grikių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų svogūnų
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkiname svogūną ir česnako skiltelę, kubeliais supjaustome grybus.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus bei česnaką. Sudedame grybus ir kepiname apie 5 minutes.
    Suberiame grikius ir supilame 2 stiklines vandens.
    Įberiame prieskonių ir verdame 15-20 minučių.

Autorius: Ligita

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 stiklinė grikių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų svogūnų
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkiname svogūną ir česnako skiltelę, kubeliais supjaustome grybus.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus bei česnaką. Sudedame grybus ir kepiname apie 5 minutes.
    Suberiame grikius ir supilame 2 stiklines vandens.
    Įberiame prieskonių ir verdame 15-20 minučių.

Autorius: Ligita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų