Imame virtus grikius, varškę, kiaušinį, druską, miltus, džiuvėsėlius ir gerai išmaišome iki vientisos masės. Formuojame norimos formos blynelius ir apvoliojame džiuvėsėliuose. Apkepiname aliejuje. Skanu vieni ir su kečiupu.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
500 gramų grikių (virti)
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
150 gramų varškės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame virtus grikius, varškę, kiaušinį, druską, miltus, džiuvėsėlius ir gerai išmaišome iki vientisos masės. Formuojame norimos formos blynelius ir apvoliojame džiuvėsėliuose. Apkepiname aliejuje. Skanu vieni ir su kečiupu.