INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė grikių (nevirti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji, pjaustyta kubeliais)
- 200 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė sultinio
- 200 gramų šparagų
- 0.5 vieneto grybų (itališki, aliejuje, indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į ugniai atsparų indą sudedame šparagus, pjaustytą kubeliais papriką, nevirtus grikius, krevetes, griežinėliais pjaustytą morką, pusę indelio itališkų grybukų aliejuje, įpilame stiklinę sultinio. Sudedam lauro lapelius, pipirus ir druską. Kepame 180 C orkaitėje 45 min. Skanaus!
Autorius: jurate
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė grikių (nevirti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji, pjaustyta kubeliais)
- 200 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė sultinio
- 200 gramų šparagų
- 0.5 vieneto grybų (itališki, aliejuje, indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į ugniai atsparų indą sudedame šparagus, pjaustytą kubeliais papriką, nevirtus grikius, krevetes, griežinėliais pjaustytą morką, pusę indelio itališkų grybukų aliejuje, įpilame stiklinę sultinio. Sudedam lauro lapelius, pipirus ir druską. Kepame 180 C orkaitėje 45 min. Skanaus!
Autorius: jurate
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI