INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bananų (pjaustyti)
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių (dideli)
- 1 ir 1/10 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 0.5 stiklinės grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišyti sausus produktus, kitame gerai išplakti likusius (išskyrus bananus) ir supilti ant sausų, išmaišyti. Į gerai įkaitusią keptuvę dėti 2 šaukštus tešlos, sudėti griežinėliais pjaustytus bananus, uždengti puse šaukšto tešlos. Kai viena pusė iškeps - apversti. Skanu su klevų sirupu, medumi.
Autorius: http://forelle.blogas.lt/