Pirmiausiai pasidaryti tešlą, ją kildinti reikės 1 val. Per tą laiką supjaustyti svogūnus, česnakus, pomidorus bei baziliką. Svogūnus ir česnaką kaitinti puode, įpylus nedaug aliejaus, kol suminkštės. Po to sudėti supjaustytus pomidorus ir baziliką. Supilti pomidorų ir pikantišką arba česnakinį padažą, viską gerai išmaišyti ir troškinti 40 min. Turi gautis tiršta masė, kaip parodyta nuotraukoje. Kol masė troškinama, supjaustyti pievagrybius, agurkus, papriką ir dešrą. Praėjus valandai, tešlą suformuoti į stačiakampę skardą ant kepimo popieriaus, užpilti tirštą masę ant pagrindo ir tolygiai išsklaidyti. Ant tirštos masės sudėti supjaustytus pievagrybius, ant jų supjaustytą dešra, o ant dešros supjaustytus agurkus ir papriką. Viską apibarstyti sutarkuotu sūriu. Kepti apie 20 min. iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Labai puiki ir skani pica pasilepinimui. Nustebinkite savo antrąją pusę! Skanaus!
Pirmiausiai pasidaryti tešlą, ją kildinti reikės 1 val. Per tą laiką supjaustyti svogūnus, česnakus, pomidorus bei baziliką. Svogūnus ir česnaką kaitinti puode, įpylus nedaug aliejaus, kol suminkštės. Po to sudėti supjaustytus pomidorus ir baziliką. Supilti pomidorų ir pikantišką arba česnakinį padažą, viską gerai išmaišyti ir troškinti 40 min. Turi gautis tiršta masė, kaip parodyta nuotraukoje. Kol masė troškinama, supjaustyti pievagrybius, agurkus, papriką ir dešrą. Praėjus valandai, tešlą suformuoti į stačiakampę skardą ant kepimo popieriaus, užpilti tirštą masę ant pagrindo ir tolygiai išsklaidyti. Ant tirštos masės sudėti supjaustytus pievagrybius, ant jų supjaustytą dešra, o ant dešros supjaustytus agurkus ir papriką. Viską apibarstyti sutarkuotu sūriu. Kepti apie 20 min. iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Labai puiki ir skani pica pasilepinimui. Nustebinkite savo antrąją pusę! Skanaus!