Susmulkinkite migdolus. Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Trynius atskirkite nuo baltymų. Suplakite baltymus iki standžių putų. Sviestą išsukite su cukrumi, įmaišykite kiaušinių trynius, supilkite šokoladą, kavos miltelius, migdolus, berkite miltus ir gerai išmaišykite. Į šią masę įmaišykite ir baltymus. Kepimo formą patepkite sviestu, sukrėskite tešlą ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. Kai iškeps, pyragą pabarstykite cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
100 gramų kavos
300 gramų migdolų
5 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
220 gramų juodojo šokolado
190 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite migdolus. Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Trynius atskirkite nuo baltymų. Suplakite baltymus iki standžių putų. Sviestą išsukite su cukrumi, įmaišykite kiaušinių trynius, supilkite šokoladą, kavos miltelius, migdolus, berkite miltus ir gerai išmaišykite. Į šią masę įmaišykite ir baltymus. Kepimo formą patepkite sviestu, sukrėskite tešlą ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. Kai iškeps, pyragą pabarstykite cukraus pudra. Skanaus.