Abiejų rūšių kopūstus nuplauname ir plonai supjaustome, morką sutarkuojame, riešutus perliejem virintu vandeniu ir nuimame lovelius, tada juos supjaustome. Viską sudedame į indą užpilame aliejaus, uždedame druskos ir šaukštelį acto gerai išmaišome. Greita ir skanu ; )
Autorius: u...
INGREDIENTAI:
šiek tiek kopūstų (mėlynas)
šiek tiek kopūstų (žalias)
šiek tiek migdolų
2 vienetai morkų
5 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas acto
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Abiejų rūšių kopūstus nuplauname ir plonai supjaustome, morką sutarkuojame, riešutus perliejem virintu vandeniu ir nuimame lovelius, tada juos supjaustome. Viską sudedame į indą užpilame aliejaus, uždedame druskos ir šaukštelį acto gerai išmaišome. Greita ir skanu ; )