• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas sluoksniuotos tešlos (didelio)
  • 0.5 stiklinės grybų (miško)
  • 0.5 galvos svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo sėklų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas sluoksniuotos tešlos (didelio)
  • 0.5 stiklinės grybų (miško)
  • 0.5 galvos svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo sėklų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, truputį pakočioti, supjaustyti stačiakampiais gabalėliais.
  2. Keletą grybukų palikti papuošimui, virtus grybus ir svogūną susmulkinti,pakepinti aliejuje,įberti druskos ir pipirų.
  3. Ant pusės gabalėlio tešlos uždėti įdaro, užlenkti kita puse, aptepti pienu,pabarstyti sezamo sėklomis.

    Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje 20 min.

    Skanaus !

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų