REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplakite kiaušinių trynius su 4 šaukštais šilto vandens, pridėkite cukraus, vanilės ir maišykite. Tada supilkite išlydytą šokoladą ir suberkite miltus, kepimo miltelius ir krakmolą, gerai išmaišykite. Šluotele išplakti atšaldytus baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
- Į tortinę, pateptą sviestu sudėkite tešlą ir kepkite 200°C temp. 35 minutes.
- Iškeptą ir atvėsusį tortą perpjaukite į dvi ar tris dalis ir pertepkite šokoladiniu kremu (galite naudoti "Nutella" kremą ar/ir šokoladinį kremą pagamintą iš sviesto ir tirpinto šokolado masės).
Susluoksniavus pastatykite tortą į šaldytuvą kelioms valandoms, kad kremas susigertų ir sustingtų.
REKLAMA