• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 200 gramų morkų
  • 200 gramų ropių
  • šiek tiek rozmarino (šviežias)
  • 50 gramų svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsos, Santa Maria su čiobreliais)
  • 800 gramų ėrienos (kumpis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 200 gramų morkų
  • 200 gramų ropių
  • šiek tiek rozmarino (šviežias)
  • 50 gramų svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsos, Santa Maria su čiobreliais)
  • 800 gramų ėrienos (kumpis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite mėsą kubeliais ir sumaišykite su aliejumi bei prieskonių mišiniu. Tada įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite marinuotis apie 6 val. Vėliau apkepkite mėsą keptuvėje.
    Tuo tarpu nulupkite daržoves ir supjaustykite stambiais gabalėliais.
    Mėsa kartu su daržovėmis sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 1,5 val.
    Patiekite su šviežiu rozmarinu arba krapais.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų