Tai pats populiariausias greito maisto patiekalas Graikijoje. Skirtumas tarp šašlykų ir suflakių tas, kad suflakių nereikia marinuoti. Ir kai lankiausi Graikijoje tai tapo mano pačiu mėgstamiausiu Graikijos virtuvės patiekalu.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai vištienos krūtinėlė
- 4 vienetai bulvių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
- 1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti vištų krūtinėles nedideliais gabalėliais.
- Mėsą iškepti keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje.
- Atskirai keptuvėje iškepti bulvytes, supjaustytas plonais šiaudeliais. Ir apibarstyti druska, pipirais bei džiovintais raudonėliais.
- Patiekti su bulvytėmis, pjaustytais pomidorais, tzatziki padažu, graikiškomis salotomis.
REKLAMA