• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai pats populiariausias greito maisto patiekalas Graikijoje. Skirtumas tarp šašlykų ir suflakių tas, kad suflakių nereikia marinuoti. Ir kai lankiausi Graikijoje tai tapo mano pačiu mėgstamiausiu Graikijos virtuvės patiekalu.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištienos krūtinėlė
  • 4 vienetai bulvių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti vištų krūtinėles nedideliais gabalėliais.
  2. Mėsą iškepti keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje.
  3. Atskirai keptuvėje iškepti bulvytes, supjaustytas plonais šiaudeliais. Ir apibarstyti druska, pipirais bei džiovintais raudonėliais.
  4. Patiekti su bulvytėmis, pjaustytais pomidorais, tzatziki padažu, graikiškomis salotomis.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų