• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (virtos, trintos)
  • 10 vienetų kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (petražolės, čiobreliai ir kt.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską kartu sumaigyti. Formuoti nykščio storumo dešras, supjaustyti jas 2 cm ilgumo ir versti į pasūdytą verdantį vandenį. Išgriebti, kai iškils.

    Jei naudot norit vėliau, išgriebę iš vandens dėkit į šaltą vandenį (pageidautini ledukai), apvoliokite aliejum, kad nesukibtų. Prieš valgydami pakepkite įkaitusiam svieste, kad paskrustų. Apibarstykite parmezanu ir į sveikatą.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (virtos, trintos)
  • 10 vienetų kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (petražolės, čiobreliai ir kt.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską kartu sumaigyti. Formuoti nykščio storumo dešras, supjaustyti jas 2 cm ilgumo ir versti į pasūdytą verdantį vandenį. Išgriebti, kai iškils.

    Jei naudot norit vėliau, išgriebę iš vandens dėkit į šaltą vandenį (pageidautini ledukai), apvoliokite aliejum, kad nesukibtų. Prieš valgydami pakepkite įkaitusiam svieste, kad paskrustų. Apibarstykite parmezanu ir į sveikatą.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų