Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti pipirais. Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru, uždengti indą ir palikti šaldytuve per naktį. Likus 30-45 min. iki kepimo, pabarstyti druska. Mėsą sunerti ant iešmų ir kepti. Skanaus!
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
3 kilogramai kiaulienos
2 litrai kefyro
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti pipirais. Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru, uždengti indą ir palikti šaldytuve per naktį. Likus 30-45 min. iki kepimo, pabarstyti druska. Mėsą sunerti ant iešmų ir kepti. Skanaus!