• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 kilogramai kiaulienos
  • 2 litrai kefyro
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti pipirais.
    Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru, uždengti indą ir palikti šaldytuve per naktį. Likus 30-45 min. iki kepimo, pabarstyti druska. Mėsą sunerti ant iešmų ir kepti.
    Skanaus!

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 kilogramai kiaulienos
  • 2 litrai kefyro
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti pipirais.
    Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru, uždengti indą ir palikti šaldytuve per naktį. Likus 30-45 min. iki kepimo, pabarstyti druska. Mėsą sunerti ant iešmų ir kepti.
    Skanaus!

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų