• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 200 gramų sviesto
  • 300 mililitrų grietinės
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 100 gramų sviesto ir miltus peiliu sukapoti iki vienalytės masės. Pridėti žiupsnelį druskos, citrinos rūgšties, grietinę, sodą ir išminkyti.
    Tešlą padalinti į 3 dalis, kiekvieną iškočioti apie 3 centimetrų sluoksniu.
    100 gramų sviesto, cukrų, vanilinį cukrų ir pora šaukštų miltų ištrinti iki purios vientisos masės.
    Aptepti iškočiotą tešlą įdaru ir susukti 3 ruletus. Juos įstrižai supjaustyti apie 6 centimetrų ilgio gabaliukais, aptepti plaktu kiaušiniu ir iškepti vidutiniškai įkaitintoj orkaitėj.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų