Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame. Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti. Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 valgomieji šaukštai garstyčių
1 vienetas svogūnų
400 gramų jautienos
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės džiūvesėlių
2 valgomieji šaukštai acto
2 stiklinės vandens
šiek tiek prieskonių (kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame. Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti. Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių.