• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • 200 gramų žiedinių kopūstų
  • šiek tiek brokolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į specialų garuose troškinantį puodą apatiniame inde supilti vandenį ir įberti 1 arbatinį šaukštelį druskos.
    Viršutiniame inde sudėti mėsą ir troškinti 20 min.
    Supjaustyti bulves į 4 dalis, morkas griežinėliais, išskaidyti galvutėmis brokolius bei žiedinius kopūstus.
    Patroškinus mėsą, sudėti bulves, morkas, truputį apiberti džiovintų daržovių mišiniu ir troškinti 15 min.
    Tada sudėti žiedinius kopūstus, brokolius ir troškinti dar apie 10 min.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • 200 gramų žiedinių kopūstų
  • šiek tiek brokolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į specialų garuose troškinantį puodą apatiniame inde supilti vandenį ir įberti 1 arbatinį šaukštelį druskos.
    Viršutiniame inde sudėti mėsą ir troškinti 20 min.
    Supjaustyti bulves į 4 dalis, morkas griežinėliais, išskaidyti galvutėmis brokolius bei žiedinius kopūstus.
    Patroškinus mėsą, sudėti bulves, morkas, truputį apiberti džiovintų daržovių mišiniu ir troškinti 15 min.
    Tada sudėti žiedinius kopūstus, brokolius ir troškinti dar apie 10 min.
    Skanaus.

Autorius: Justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų