Į specialų garuose troškinantį puodą apatiniame inde supilti vandenį ir įberti 1 arbatinį šaukštelį druskos. Viršutiniame inde sudėti mėsą ir troškinti 20 min. Supjaustyti bulves į 4 dalis, morkas griežinėliais, išskaidyti galvutėmis brokolius bei žiedinius kopūstus. Patroškinus mėsą, sudėti bulves, morkas, truputį apiberti džiovintų daržovių mišiniu ir troškinti 15 min. Tada sudėti žiedinius kopūstus, brokolius ir troškinti dar apie 10 min. Skanaus.
Autorius: Justelez
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
2 vienetai kiaulės išpjovos
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (įvairūs)
200 gramų žiedinių kopūstų
šiek tiek brokolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į specialų garuose troškinantį puodą apatiniame inde supilti vandenį ir įberti 1 arbatinį šaukštelį druskos. Viršutiniame inde sudėti mėsą ir troškinti 20 min. Supjaustyti bulves į 4 dalis, morkas griežinėliais, išskaidyti galvutėmis brokolius bei žiedinius kopūstus. Patroškinus mėsą, sudėti bulves, morkas, truputį apiberti džiovintų daržovių mišiniu ir troškinti 15 min. Tada sudėti žiedinius kopūstus, brokolius ir troškinti dar apie 10 min. Skanaus.