INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
- 130 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 500 gramų kalakutienos krūtinėlių (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krūtinėlę sumalame kartu su česnaku, dedame virtus ryžius, druską, pipirus, pilame vandenį ir gerai išminkome masę.
Darome norimo dydžio kukulius ir verdame ant garų. Ant kukulių galima uždėti morkų ar kitokių daržovių.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
- 130 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 500 gramų kalakutienos krūtinėlių (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krūtinėlę sumalame kartu su česnaku, dedame virtus ryžius, druską, pipirus, pilame vandenį ir gerai išminkome masę.
Darome norimo dydžio kukulius ir verdame ant garų. Ant kukulių galima uždėti morkų ar kitokių daržovių.
Autorius: Rita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI