Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grūstą česnaką, krevetes ir pakepinkite apie 2 min. Tuomet supilkite vyną, sudėkite čili padažą, cukrų, išmaišykite ir pakepinkite kol vynas išgaruos. Patiekite apibarstytas žalumynais. Skanaus!
Autorius: Povilas
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (rudasis)
3 česnakų
1/4 stiklinės baltojo vyno
500 gramų krevečių be kevalo
50 gramų sviesto
šiek tiek žalumynų
1 valgomasis šaukštas padažo (čili, saldus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grūstą česnaką, krevetes ir pakepinkite apie 2 min. Tuomet supilkite vyną, sudėkite čili padažą, cukrų, išmaišykite ir pakepinkite kol vynas išgaruos. Patiekite apibarstytas žalumynais. Skanaus!