• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas vištiena
  • 4 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (saldus)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas vištiena
  • 4 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (saldus)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkiname arba sutriname česnakus.

    Paimame vištos blauzdeles įtriname česnaku, pabarstome druska, pipirais ir paliekame 10- 15 minučių pastovėti kambario temperatūroje.

    Tada pašlakstyti vynu ir palikti dar 10- 15 minučių kambario temperatūroje.

    Galima troškinti su daržovėmis puode arba kepti grilyje.

    Labai skanu.

Autorius: Aldona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų