• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (žalios)
  • 4 vienetai citrinų (žalios, lapeliai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
  • 3 imbierų (šaknis)
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (lapeliai)
  • 3 vienetai paprikų (aitrioji, džiovinta)
  • 300 gramų kalakutienos (filė)
  • 400 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 400 mililitrų kokosų (pienas)
  • 10 gramų grybų ("White Fungus")
  • 2 vienetai citrinžolių (marinuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmas žingsnis - grybus pamerkite vandenyje.

    Į puodą supilkite kokosų pieną ir tokį patį kiekį vandens (400 ml).

    Imbierą ar alpinijos šaknį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sumeskite juos į puodą kartu su citrinžole, aitriosiomis paprikomis ir žaliosios citrinos lapeliais. Užvirkite.

    Tuomet sumažinkite ugnį (iki vidutinės) ir virkite 10 minučių.

    Kol verda, supjaustykite kalakutieną vieno kąsnio dydžio gabalėliais.
    Supilkite į puodą druską, cukrų, kalendrą ir viską išmaišykite. Sudėkite kalakutieną ir išmirkusius nusunktus grybus. Sriubą pavirkite 10 minučių t.y. kol išvirs kalakutiena. Patikrinkite ištraukęs ir perpjovęs vieną kalakutienos gabalėlį.

    Išspauskite į sriubą žaliąją citriną.

    Patiekite su ryžiais ar tiesiog vieną.

    Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt

    Nuotraukos autorius - Darius Petrulaitis

Autorius: Čiop Čiop kulinarijos kursai

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (žalios)
  • 4 vienetai citrinų (žalios, lapeliai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
  • 3 imbierų (šaknis)
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (lapeliai)
  • 3 vienetai paprikų (aitrioji, džiovinta)
  • 300 gramų kalakutienos (filė)
  • 400 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 400 mililitrų kokosų (pienas)
  • 10 gramų grybų ("White Fungus")
  • 2 vienetai citrinžolių (marinuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmas žingsnis - grybus pamerkite vandenyje.

    Į puodą supilkite kokosų pieną ir tokį patį kiekį vandens (400 ml).

    Imbierą ar alpinijos šaknį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sumeskite juos į puodą kartu su citrinžole, aitriosiomis paprikomis ir žaliosios citrinos lapeliais. Užvirkite.

    Tuomet sumažinkite ugnį (iki vidutinės) ir virkite 10 minučių.

    Kol verda, supjaustykite kalakutieną vieno kąsnio dydžio gabalėliais.
    Supilkite į puodą druską, cukrų, kalendrą ir viską išmaišykite. Sudėkite kalakutieną ir išmirkusius nusunktus grybus. Sriubą pavirkite 10 minučių t.y. kol išvirs kalakutiena. Patikrinkite ištraukęs ir perpjovęs vieną kalakutienos gabalėlį.

    Išspauskite į sriubą žaliąją citriną.

    Patiekite su ryžiais ar tiesiog vieną.

    Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt

    Nuotraukos autorius - Darius Petrulaitis

Autorius: Čiop Čiop kulinarijos kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų