Mieles sumaišome su pienu bei cukrumi ir paliekame šiltai, kad suputotų. Tuomet sumaišome visus likusius ingredientus. Paruoštą tešlą uždengiama švariu rankšluostuku ir paliekame šiltai maždaug 1,5 val., kad pakiltų. Iš pakilusios tešlos suformuojame apvalų kepalą, dedame į aliejumi pateptą kepimo skardą ir paliekame dar maždaug 40 min., kad pakiltų. Kepame apie 25 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiame atvėsusią. Skanaus.
Mieles sumaišome su pienu bei cukrumi ir paliekame šiltai, kad suputotų. Tuomet sumaišome visus likusius ingredientus. Paruoštą tešlą uždengiama švariu rankšluostuku ir paliekame šiltai maždaug 1,5 val., kad pakiltų. Iš pakilusios tešlos suformuojame apvalų kepalą, dedame į aliejumi pateptą kepimo skardą ir paliekame dar maždaug 40 min., kad pakiltų. Kepame apie 25 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiame atvėsusią. Skanaus.