INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų (žalia ar geltona)
- šiek tiek pomidorų pastos (slyviniai)
- 1 vienetas svogūnų (nedideli)
- 0.5 kilogramo kalakutų faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą įmušame kiaušinį, smulkiai pjaustytą svogūną ir 2 valgomuosius šaukštus kukurūzų miltų. Viską gerai išmaišome. Likusius kukurūzų miltus pasiliekame apvoliojimui.
Iš faršo formuojame nedidelius rutuliukus, juos apvoliojame kukurūzų miltuose, dedame į įkaitintą aliejų ir apkepame, kol gražiai apskrus.
Išimame ir paliekame ant servetėlės kelioms minutėms, kad sugertų aliejaus perteklių.
Supjaustome papriką stambesniais gabalėliais. Imame iešmelius ir veriame pomidoriukus, mėsytę, papriką.
Mėsytė primena kebabo mėsos skonį.
Skanaus.
Autorius: Aušra
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų (žalia ar geltona)
- šiek tiek pomidorų pastos (slyviniai)
- 1 vienetas svogūnų (nedideli)
- 0.5 kilogramo kalakutų faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą įmušame kiaušinį, smulkiai pjaustytą svogūną ir 2 valgomuosius šaukštus kukurūzų miltų. Viską gerai išmaišome. Likusius kukurūzų miltus pasiliekame apvoliojimui.
Iš faršo formuojame nedidelius rutuliukus, juos apvoliojame kukurūzų miltuose, dedame į įkaitintą aliejų ir apkepame, kol gražiai apskrus.
Išimame ir paliekame ant servetėlės kelioms minutėms, kad sugertų aliejaus perteklių.
Supjaustome papriką stambesniais gabalėliais. Imame iešmelius ir veriame pomidoriukus, mėsytę, papriką.
Mėsytė primena kebabo mėsos skonį.
Skanaus.
Autorius: Aušra
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI