• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (lazdelės)
  • 750 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • 1 sauja slyvų (džiovintos)
  • 2 saujos spanguolių (džiovintos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 kilogramas vaisių (apelsinai, laimas, obuoliai, kriaušės ir pan.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vaisiai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi mažesniais gabaliukais.
    Supjaustyti vaisiai sumaišomi su džiovintomis uogomis, cukrumi, vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais bei cinamonu, viskas sudedama į didelį puodą, užpilama gausiai vandeniu ir verdama apie apie 40 min.
    Paruošta arbata pilstoma į puodelius ir patiekiama.
    Skanaus!

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (lazdelės)
  • 750 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • 1 sauja slyvų (džiovintos)
  • 2 saujos spanguolių (džiovintos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 kilogramas vaisių (apelsinai, laimas, obuoliai, kriaušės ir pan.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vaisiai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi mažesniais gabaliukais.
    Supjaustyti vaisiai sumaišomi su džiovintomis uogomis, cukrumi, vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais bei cinamonu, viskas sudedama į didelį puodą, užpilama gausiai vandeniu ir verdama apie apie 40 min.
    Paruošta arbata pilstoma į puodelius ir patiekiama.
    Skanaus!

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų