1 kilogramas vaisių (apelsinai, laimas, obuoliai, kriaušės ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vaisiai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi mažesniais gabaliukais. Supjaustyti vaisiai sumaišomi su džiovintomis uogomis, cukrumi, vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais bei cinamonu, viskas sudedama į didelį puodą, užpilama gausiai vandeniu ir verdama apie apie 40 min. Paruošta arbata pilstoma į puodelius ir patiekiama. Skanaus!
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono (lazdelės)
750 gramų cukraus
šiek tiek gvazdikėlių (malti)
1 sauja slyvų (džiovintos)
2 saujos spanguolių (džiovintos)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
1 kilogramas vaisių (apelsinai, laimas, obuoliai, kriaušės ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vaisiai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi mažesniais gabaliukais. Supjaustyti vaisiai sumaišomi su džiovintomis uogomis, cukrumi, vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais bei cinamonu, viskas sudedama į didelį puodą, užpilama gausiai vandeniu ir verdama apie apie 40 min. Paruošta arbata pilstoma į puodelius ir patiekiama. Skanaus!