• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų agurkų
  • 150 gramų salotų
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • 10 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
  • 100 gramų ridikėlių
  • 3 vienetai tešlos (sluoksniuota, lakštai)
  • 6 vienetai kumpio (virtas, Biovela, riekės)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų agurkų
  • 150 gramų salotų
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • 10 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
  • 100 gramų ridikėlių
  • 3 vienetai tešlos (sluoksniuota, lakštai)
  • 6 vienetai kumpio (virtas, Biovela, riekės)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš sluoksniuotos tešlos išpjaukite 6 apskritimus ir iškepkite formelėse pagal tešlos kepimo instrukcijas. Tuo pačiu iškepkite ir tešlos atraižėles, jas vėliau bus galima sutrupinti ir įmaišyti į pačias salotas.
    Salotų lapus, ridikėlius ir agurkus susmulkinkite, sumaišykite su aliejumi, likusios tešlos trupiniais ir majonezu bei pagardinkite prieskoniais.
    Belieka į sluoksniuotos tešlos krepšelius įdėti po kumpio gabalėlį ir ant jo uždėti po kelis šaukštus salotų.
    Skanaus!

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų