Vyną ir putojantį vyną atšaldyti. Citriną ir apelsiną gerai nuplauti ir nulupti taip, kad išeitų viena labai plona bei ilga juostelė. Citrinos bei apelsino žieveles įdėti į stiklinį indą, užpilti atšaldytu baltuoju vynu, uždengti ir palaikyti 20 min., kad vynas įgautų vaisių skonio. Prieš patiekiant įpilti putojančio vyno ir įdėti ledo gabaliukų. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 vienetas citrinų
1 litras baltojo vyno
šiek tiek ledukų
1 litras putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vyną ir putojantį vyną atšaldyti. Citriną ir apelsiną gerai nuplauti ir nulupti taip, kad išeitų viena labai plona bei ilga juostelė. Citrinos bei apelsino žieveles įdėti į stiklinį indą, užpilti atšaldytu baltuoju vynu, uždengti ir palaikyti 20 min., kad vynas įgautų vaisių skonio. Prieš patiekiant įpilti putojančio vyno ir įdėti ledo gabaliukų. Skanaus.