• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 litras baltojo vyno
  • šiek tiek ledukų
  • 1 litras putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyną ir putojantį vyną atšaldyti.
    Citriną ir apelsiną gerai nuplauti ir nulupti taip, kad išeitų viena labai plona bei ilga juostelė.
    Citrinos bei apelsino žieveles įdėti į stiklinį indą, užpilti atšaldytu baltuoju vynu, uždengti ir palaikyti 20 min., kad vynas įgautų vaisių skonio.
    Prieš patiekiant įpilti putojančio vyno ir įdėti ledo gabaliukų.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 litras baltojo vyno
  • šiek tiek ledukų
  • 1 litras putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyną ir putojantį vyną atšaldyti.
    Citriną ir apelsiną gerai nuplauti ir nulupti taip, kad išeitų viena labai plona bei ilga juostelė.
    Citrinos bei apelsino žieveles įdėti į stiklinį indą, užpilti atšaldytu baltuoju vynu, uždengti ir palaikyti 20 min., kad vynas įgautų vaisių skonio.
    Prieš patiekiant įpilti putojančio vyno ir įdėti ledo gabaliukų.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų