• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 gabalas tešlos (sluoksniuota bemielė)
  • 1 sauja figų (džiovintos)
  • 1 saujelė graikinių riešutų
  • šiek tiek medaus ( (pagal skonį))
  • 1 žiupsnelis sūris (DŽIUGAS)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 gabalas tešlos (sluoksniuota bemielė)
  • 1 sauja figų (džiovintos)
  • 1 saujelė graikinių riešutų
  • šiek tiek medaus ( (pagal skonį))
  • 1 žiupsnelis sūris (DŽIUGAS)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešla atšildoma ir supjaustoma keturkampiais gabaliukais, jais išklojamos formelės (paprasčiausios skirtos keksiukams).
  2. Figos pražydinamos – supjaustomos į kelias dalis – 6 ar 8 – priklausomai nuo figos dydžio.
  3. Figas sudėti ant tešlos gabaliukų, į viduriuką įdedamas lašelis (žirnio dydžio) medaus, ant jo - riešuto gabaliukas ir viskas apibarstoma sūriu. Kepama iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.

    Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų