Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūroje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
1 vienetas krapų (pundelis)
1 vienetas petražolių (pundelis)
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūroje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.