Virtus kiaušinius perpjauti per pusę, trynius išimti. Trynius sutrinti ir sumaišyti su sardinėmis, majonezu bei kaparėliais. Lašišą su grietine susmulkinti blenderyje, įpilti truputį citrinos sulčių, pasūdyti, įberti pipirų ir viską sumaišyti. Kiaušinių baltymus įdaryti sardinių pasta, ant viršaus uždėti lašišos kremo. Galima papuošti žalumynais ar ikrais. Skanaus.
Autorius: Audrė
INGREDIENTAI:
10 vienetų kiaušinių
100 gramų lašišų
40 gramų majonezo
šiek tiek druskos
50 gramų grietinės
šiek tiek baltųjų pipirų
1 vienetas sardinių (aliejuje)
40 gramų kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtus kiaušinius perpjauti per pusę, trynius išimti. Trynius sutrinti ir sumaišyti su sardinėmis, majonezu bei kaparėliais. Lašišą su grietine susmulkinti blenderyje, įpilti truputį citrinos sulčių, pasūdyti, įberti pipirų ir viską sumaišyti. Kiaušinių baltymus įdaryti sardinių pasta, ant viršaus uždėti lašišos kremo. Galima papuošti žalumynais ar ikrais. Skanaus.