• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas upėtakių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gražiai atskirti oda nuo kaulų ir mėsos, palikti tik galva su oda. Žuvies mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti, apkepam morkas ir svogūnu ir kartu su skiltele česnako. Taip pat sumalame ir sumaišome su žuvies faršu. Įmušame kiaušinį, pagal skoni pagardiname žuvies prieskoniais, druska, pipirais ir džiuvėliais. Paruoštą faršą įkimšame į upėtakį, suformuojame žuvį ir į orkaitę. Iškepusį įdarytą upėtakį paliekami atšalti, o pateikiant papuošiame.

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas upėtakių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gražiai atskirti oda nuo kaulų ir mėsos, palikti tik galva su oda. Žuvies mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti, apkepam morkas ir svogūnu ir kartu su skiltele česnako. Taip pat sumalame ir sumaišome su žuvies faršu. Įmušame kiaušinį, pagal skoni pagardiname žuvies prieskoniais, druska, pipirais ir džiuvėliais. Paruoštą faršą įkimšame į upėtakį, suformuojame žuvį ir į orkaitę. Iškepusį įdarytą upėtakį paliekami atšalti, o pateikiant papuošiame.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų