• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų ir pasūdyto vandens užmaišykite kiek kietoką tešlą.
    Atgnybkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais.
    Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
    Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.
    Skanaus.

Autorius: Virėja

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų ir pasūdyto vandens užmaišykite kiek kietoką tešlą.
    Atgnybkite gabalėlį tešlos, iškočiokite iš jos piršto storio volelius ir supjaustykite mažais gabalėliais.
    Tuomet kiekvieną gabalėlį spausdami braukite per tarkos antrąją pusę.
    Pagamintus ežiukus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite 10 min.
    Skanaus.

Autorius: Virėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų