3 vienetai obuolių (vidutinio dydžio, geriau rūgštesni)
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruoštus obuolius supjaustyti ir apiberti cukrumi, sviestas kambario temperatūros ir cukrus gerai išmaišomi, toliau įmušti po vieną kiaušinį, galiausiai beriama miltai su kepimo milteliais, išsukti ir sudėti obuolius. Kepama 200 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
Autorius: Evelina
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
3 vienetai obuolių (vidutinio dydžio, geriau rūgštesni)
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruoštus obuolius supjaustyti ir apiberti cukrumi, sviestas kambario temperatūros ir cukrus gerai išmaišomi, toliau įmušti po vieną kiaušinį, galiausiai beriama miltai su kepimo milteliais, išsukti ir sudėti obuolius. Kepama 200 laipsnių orkaitėje apie 30 min.