REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atpjauti ėrienos gabalėlį, išmušti, įtrinti gruziniškomis žolelėmis, aptepti garstyčiom. Įkaitinti keptuvę. Kepti.
- Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą ir,po mažu, berti cukrų, sudėti morkas ir lazdelėmis pjaustytą cukiniją. Kai pradės karamelizuotis, sudėti pjaustytus slyvinius pomidorus, įspausti citrinos sulčių ir įdėti šaukštelį garstyčių bei dar šiek tiek pakepti.
- Išvirti ryžius, kad ryžiai įgautų auksinį atspalvį. Baigus virt, berti žiupsnelį ciberžolės.
Pateikti su mėgstamu padažu. Papuošti galima šviežiais svogūno laiškais.
SKANAUS.
REKLAMA