• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų porų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų ėrienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ėriena supjausčiau nedideliais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, porą - griežinėliais.
    Mėsą sumaišiau su druską, pipirais, citrinos sultimis, pomidorų padažu ir svogūnais bei poru.
    Mėsą šaldytuve palikau per naktį.
    Kepiau grilyje apie 20 min.

    Skanaus!

Autorius: Elija

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų porų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų ėrienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ėriena supjausčiau nedideliais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, porą - griežinėliais.
    Mėsą sumaišiau su druską, pipirais, citrinos sultimis, pomidorų padažu ir svogūnais bei poru.
    Mėsą šaldytuve palikau per naktį.
    Kepiau grilyje apie 20 min.

    Skanaus!

Autorius: Elija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų