INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų porų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 500 gramų ėrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėriena supjausčiau nedideliais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, porą - griežinėliais.
Mėsą sumaišiau su druską, pipirais, citrinos sultimis, pomidorų padažu ir svogūnais bei poru.
Mėsą šaldytuve palikau per naktį.
Kepiau grilyje apie 20 min.
Skanaus!
Autorius: Elija
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų porų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 500 gramų ėrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėriena supjausčiau nedideliais kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, porą - griežinėliais.
Mėsą sumaišiau su druską, pipirais, citrinos sultimis, pomidorų padažu ir svogūnais bei poru.
Mėsą šaldytuve palikau per naktį.
Kepiau grilyje apie 20 min.
Skanaus!
Autorius: Elija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI