INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 2 valgomieji šaukštai žalumynų
- 1 kilogramas ėrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėrienos mėsą supjaustome kubeliais.
Ant mėsos sudedame žalumynus (susmulkintus), sutrintas česanko skilteles, žiedais supjaustytus svogūnus ir suberiame druską. Viską išmaišome ir palaikome šaldytuve ~4 valandas.
Kepame ant žarijų, šašlykinėje.
Autorius: Eva
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 2 valgomieji šaukštai žalumynų
- 1 kilogramas ėrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėrienos mėsą supjaustome kubeliais.
Ant mėsos sudedame žalumynus (susmulkintus), sutrintas česanko skilteles, žiedais supjaustytus svogūnus ir suberiame druską. Viską išmaišome ir palaikome šaldytuve ~4 valandas.
Kepame ant žarijų, šašlykinėje.
Autorius: Eva
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI