Avienos šonkaulius užpilkite marinatu, išmaišykite ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje arba orkaitėje. Orkaitėje kepti reikia apie 1 h, 195-200 laipsnių temperatūroje.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (marinatui)
5 valgomieji šaukštai garstyčių (marinatui)
4 valgomieji šaukštai brendžio (marinatui)
0.5 arbatinio šaukštelio druskos (marinatui)
9 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
800 gramų avienos (šonkauliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avienos šonkaulius užpilkite marinatu, išmaišykite ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje arba orkaitėje. Orkaitėje kepti reikia apie 1 h, 195-200 laipsnių temperatūroje.