INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 gramų batono ((dvi riekelės))
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų ėrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus ir česnako skiltelę smulkiai supjaustyti, pakepinti truputyje aliejaus.
Ėrieną permalti, suberti kmynus, juoduosius pipirus, kalendrą, druskos pagal skonį, svogūnus su česnaku, išplaktą kiaušinį, vandenyje išmirkytą baltą duoną, išspaustas pusės citrinos sultis. Išminkyti, suformuoti kotletus.
Kepti įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Iškepusius kotletus apibarstyti smulkintomis petražolėmis.
REKLAMA