Ištirpinti margariną, supilti medų, cukrų ir viską gerai išmaišyti, kol neliks cukraus kristaliukų. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, prieskonius ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formuoti žvaigždeles nuo didesnio iki mažesnio. Kepti 200°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. Atvėsusius tepti paruoštu glaistu ir apibarstyti spalvotais pabarstukais. Vieną prie kitos sulipdyti papuoštas detales tuo pačiu glaistu.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
150 gramų cukraus pudros (glaistui)
140 gramų cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
0.5 arbatinio šaukštelio imbierų
120 gramų margarino
130 gramų medaus
0.5 arbatinio šaukštelio muskato
1 vienetas kiaušinių (baltymas, glaistui)
360 gramų kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek pabarstukų (glaistui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinti margariną, supilti medų, cukrų ir viską gerai išmaišyti, kol neliks cukraus kristaliukų. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, prieskonius ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formuoti žvaigždeles nuo didesnio iki mažesnio. Kepti 200°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. Atvėsusius tepti paruoštu glaistu ir apibarstyti spalvotais pabarstukais. Vieną prie kitos sulipdyti papuoštas detales tuo pačiu glaistu.