INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja petražolių
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 3/4 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
- 1 vienetas batono (sudžiuvęs)
- 1/4 stiklinės acto (obuolių)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/4 arbatinio šaukštelio provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo sudžiuvusio batono nuimti plutelę, sudžiuvusį minkštimą supjaustyti kubeliais.
Pomidorus, petražoles ir svogūną susmulkinti. Sumaišyti su batono kubeliais.
Padaryti užpilą: česnakus išspausti ir sumaišyti su aliejumi, actu, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir pipirais.
Šiuo užpilu paskaninti salotas.
Autorius: Ilma
REKLAMA