• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3/4 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
  • 1 vienetas batono (sudžiuvęs)
  • 1/4 stiklinės acto (obuolių)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3/4 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
  • 1 vienetas batono (sudžiuvęs)
  • 1/4 stiklinės acto (obuolių)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo sudžiuvusio batono nuimti plutelę, sudžiuvusį minkštimą supjaustyti kubeliais.
    Pomidorus, petražoles ir svogūną susmulkinti. Sumaišyti su batono kubeliais.
    Padaryti užpilą: česnakus išspausti ir sumaišyti su aliejumi, actu, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir pipirais.
    Šiuo užpilu paskaninti salotas.

Autorius: Ilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų