PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinti mieles 1 šaukštelyje cukraus, 0,25 puodelio vandens ir palikti 5-10 minučių, kol suputos.
Suputojus spilti pieną, 2 valgomuosius šaukštus cukraus, sviestą, druską, ir tiek miltų, kad tešla būtų minkšta.
Tešlą įdėti į riebalais išteptą dubenį, uždengti ir palikti kilti.
Sutarkuotą sūrį ir kitus įdaro produktus sumaišyti ir įdėti į šaldytuvą.
Kepimo formą ištepti riebalais, iškloti tešla ir sudėti įdarą.
Suklijuoti bei susukti tešlos kraštus, uždengti ir palikti kol iškils dvigubai.
Aptepti su 1 šaukštu vandens išplaktu kiaušinio baltymu (arba naudoti margariną).
Kepti 40-50 min 200 laipsnių temperatūros orkaitėje arba tol, kol pasidarys aukso spalvos.
Išimti iš skardos ir pakepti keptuvėje apačią apie 5 min., kad apačia pasidarytų traški.
Skanaus.