Kambario temperatūros margariną išsukti su cukrumi iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Dali sumaišytų miltų dėti į indą su tryniais ir gerai išsukti, įdėti vanilinio cukraus, citrinos žievelės, sulčių, viską išmaišius supilti grietinę, po truputį maišyti, pilti kefyrą ir po truputį supilstyti visus miltus, masę gerai išsukti (tešla turi būti tirštoka), į ją sudėti išsuktą sviestą su cukrumi, išmaišyti. Tada baltymus standžiai išplakti iki baltų putų ir atsargiai juos įmaišyti į pyrago masę. 1/3 tešlos sudėti į atskirą indą, supilti kakavą, išmaišyti. Vyšnias apvolioti miltuose. Į kepimo indą supilti šviesią tešlą, berti vyšnias, tada supilti kakavinę masę ir šakute pamaišyti formoje. Dėti į jau įkaitintą orkaitę (180 laipsnių) ir kepti apie 45-60 min. Skanaus!
Kambario temperatūros margariną išsukti su cukrumi iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Dali sumaišytų miltų dėti į indą su tryniais ir gerai išsukti, įdėti vanilinio cukraus, citrinos žievelės, sulčių, viską išmaišius supilti grietinę, po truputį maišyti, pilti kefyrą ir po truputį supilstyti visus miltus, masę gerai išsukti (tešla turi būti tirštoka), į ją sudėti išsuktą sviestą su cukrumi, išmaišyti. Tada baltymus standžiai išplakti iki baltų putų ir atsargiai juos įmaišyti į pyrago masę. 1/3 tešlos sudėti į atskirą indą, supilti kakavą, išmaišyti. Vyšnias apvolioti miltuose. Į kepimo indą supilti šviesią tešlą, berti vyšnias, tada supilti kakavinę masę ir šakute pamaišyti formoje. Dėti į jau įkaitintą orkaitę (180 laipsnių) ir kepti apie 45-60 min. Skanaus!