• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų sultinio (vištienos )
  • 1 žiupsnelis sėklų (pankolio )
  • 1 vienetas anyžių (žvaigždinis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai miltai
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai
  • 1 pundelis krapų (švieži )
  • 1 valgomasis šaukštas grietinėlės

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų sultinio (vištienos )
  • 1 žiupsnelis sėklų (pankolio )
  • 1 vienetas anyžių (žvaigždinis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai miltai
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai
  • 1 pundelis krapų (švieži )
  • 1 valgomasis šaukštas grietinėlės

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį sultinį įmesti žiupsnelį pankolių sėklų ir gabalėlį žvaigždinio anyžiaus.
  2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Daržovėms suminkštėjus, suberti miltus ir maišant kepti, kol neliks žalių miltų kvapo. Paruoštą masę sukrėsti į sultinį, gerai išmaišyti ir užvirti.
  3. Tada į puodą dėti kruopščiai nuplautas ir susmulkintas dilgėles ir pavirti kelias minutes. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti norimo dydžio gabaliukais ir į sriubą įdėti baigiant virti. Galima pagardinti grietinėle, pabarstyti grūstais pipirais ir šviežiais krapais.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų