Patiekalas labai greitai paruošiamas ir labai skanus. Supjaustome aukščiausios rūšies mėgiamiausias dešreles skritinėliais ir gerai apskrudiname ant stiprios ugnies. Kitoje keptuvėje įkaitiname saulėgrąžų aliejų (man skaniausias " Vilniaus " nerafinuotas arba ukrainietiškas). Aliejaus pilame tiek, kad būtų apsemtas keptuvės dugnas. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir įdedame į įkaitusį aliejų. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Tada įdedame natūralaus pomidorų padažo (4-5 didokiems svogūnams reikėtų apie pusę stiklainio padažo). Pakepame, kol padažas užkunkuliuos. Tada svogūnų padažą sumaišome su apskrudusiomis dešrelėmis, papuošiame žalumynais. Skanu su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek svogūnų
šiek tiek dešrelių
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek aliejaus (saulėgrąžų, nerafinuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Patiekalas labai greitai paruošiamas ir labai skanus. Supjaustome aukščiausios rūšies mėgiamiausias dešreles skritinėliais ir gerai apskrudiname ant stiprios ugnies. Kitoje keptuvėje įkaitiname saulėgrąžų aliejų (man skaniausias " Vilniaus " nerafinuotas arba ukrainietiškas). Aliejaus pilame tiek, kad būtų apsemtas keptuvės dugnas. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir įdedame į įkaitusį aliejų. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Tada įdedame natūralaus pomidorų padažo (4-5 didokiems svogūnams reikėtų apie pusę stiklainio padažo). Pakepame, kol padažas užkunkuliuos. Tada svogūnų padažą sumaišome su apskrudusiomis dešrelėmis, papuošiame žalumynais. Skanu su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.