• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek dešrelių
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek aliejaus (saulėgrąžų, nerafinuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Patiekalas labai greitai paruošiamas ir labai skanus.
    Supjaustome aukščiausios rūšies mėgiamiausias dešreles skritinėliais ir gerai apskrudiname ant stiprios ugnies.
    Kitoje keptuvėje įkaitiname saulėgrąžų aliejų (man skaniausias " Vilniaus " nerafinuotas arba ukrainietiškas). Aliejaus pilame tiek, kad būtų apsemtas keptuvės dugnas.
    Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir įdedame į įkaitusį aliejų. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Tada įdedame natūralaus pomidorų padažo (4-5 didokiems svogūnams reikėtų apie pusę stiklainio padažo). Pakepame, kol padažas užkunkuliuos.
    Tada svogūnų padažą sumaišome su apskrudusiomis dešrelėmis, papuošiame žalumynais.
    Skanu su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek dešrelių
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek aliejaus (saulėgrąžų, nerafinuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Patiekalas labai greitai paruošiamas ir labai skanus.
    Supjaustome aukščiausios rūšies mėgiamiausias dešreles skritinėliais ir gerai apskrudiname ant stiprios ugnies.
    Kitoje keptuvėje įkaitiname saulėgrąžų aliejų (man skaniausias " Vilniaus " nerafinuotas arba ukrainietiškas). Aliejaus pilame tiek, kad būtų apsemtas keptuvės dugnas.
    Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir įdedame į įkaitusį aliejų. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Tada įdedame natūralaus pomidorų padažo (4-5 didokiems svogūnams reikėtų apie pusę stiklainio padažo). Pakepame, kol padažas užkunkuliuos.
    Tada svogūnų padažą sumaišome su apskrudusiomis dešrelėmis, papuošiame žalumynais.
    Skanu su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų