Trynius ištrinti su 1 šaukštu cukraus iki baltos masės, įpilti pieno, miltų ir suplakto baltymo putą. Viską atsargiai išmaišyti. Iškepti keptuvės norimo dydžio blynelius. Sutrinti varškę su cinamonu ir 2 šaukštais cukraus. Gautą masę dėti į blynelius ir juos norima forma suvynioti. Tada, jau suvyniotus dėti į riebalais pateptą keptuvę ir abi puses apkepti. Tiekti su uogiene ar grietine. Skanaus.
Autorius: Justelez
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
3 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai kiaušinių
3/4 stiklinės kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai pieno
400 gramų varškės
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius ištrinti su 1 šaukštu cukraus iki baltos masės, įpilti pieno, miltų ir suplakto baltymo putą. Viską atsargiai išmaišyti. Iškepti keptuvės norimo dydžio blynelius. Sutrinti varškę su cinamonu ir 2 šaukštais cukraus. Gautą masę dėti į blynelius ir juos norima forma suvynioti. Tada, jau suvyniotus dėti į riebalais pateptą keptuvę ir abi puses apkepti. Tiekti su uogiene ar grietine. Skanaus.