INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus pudros
- 40 mililitrų degtinės
- 2 vienetai ledukų
- 10 mililitrų romo (tamsus)
- 150 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į rankinį plakiklį sudedame ledukus, suberiame cukraus pudrą, supilame sultis, degtinę ir suplakame. Supilame į taurę su putojančiu vynu ir pamaišome.
Autorius: Evelina
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus pudros
- 40 mililitrų degtinės
- 2 vienetai ledukų
- 10 mililitrų romo (tamsus)
- 150 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į rankinį plakiklį sudedame ledukus, suberiame cukraus pudrą, supilame sultis, degtinę ir suplakame. Supilame į taurę su putojančiu vynu ir pamaišome.
Autorius: Evelina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI