• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 200 gramų baravykų
  • 2 pomidorų pastos
  • 2 morkų
  • 1 svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek pipirai (juodi)
  • šiek tiek druskos
  • 150 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 200 gramų baravykų
  • 2 pomidorų pastos
  • 2 morkų
  • 1 svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek pipirai (juodi)
  • šiek tiek druskos
  • 150 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves bei morkas nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Supjaustykite pomidorus ir taip pat sudėkite į puodą. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite svieste. Jis taip pat keliauja į puodą. Suberkite maltus juoduosius pipirus, druską, užpilkite vandeniu ir troškinkite 20-30 minučių, kol bulvės taps išvirs.
  2. Nuvalytus grybus supjaustykite ir išvirkite atskirame puode. Daržovėms su bulvėmis baigus troškintis, sudėkite į juos grybus.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų