• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 2 vienetai paprikų (raudonoji)
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas salotų (iceberg, gūžė)
  • 300 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonėlių (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotos supjaustomos juostelėmis (arba dar smulkiau), agurkai, paprikos bei pomidorai kubeliais ir viskas sudedama į dubenį.
    Į tą patį dubenį sudedami nusunkti kukurūzai.
    Vištienos krūtinėlė supjaustoma kubeliais ir apšlakstoma sojos padažu, pabarstoma druska, raudonėliu bei paprikos milteliais.
    Vištienos kubeliai pakepiname keptuvėje su alyvuogių aliejumi, kol suminkštėja.
    Pakepinti vištienos kubeliai sudedami ant popierinių servetėlių.
    Vištienai pravėsus, ji sudedama į dubenį su daržovėmis ir viskas apšlakstoma alyvuogių alumi, pabarstoma druska bei išmaišoma.
    Salotos patiekiamos šaltos.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 2 vienetai paprikų (raudonoji)
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas salotų (iceberg, gūžė)
  • 300 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonėlių (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotos supjaustomos juostelėmis (arba dar smulkiau), agurkai, paprikos bei pomidorai kubeliais ir viskas sudedama į dubenį.
    Į tą patį dubenį sudedami nusunkti kukurūzai.
    Vištienos krūtinėlė supjaustoma kubeliais ir apšlakstoma sojos padažu, pabarstoma druska, raudonėliu bei paprikos milteliais.
    Vištienos kubeliai pakepiname keptuvėje su alyvuogių aliejumi, kol suminkštėja.
    Pakepinti vištienos kubeliai sudedami ant popierinių servetėlių.
    Vištienai pravėsus, ji sudedama į dubenį su daržovėmis ir viskas apšlakstoma alyvuogių alumi, pabarstoma druska bei išmaišoma.
    Salotos patiekiamos šaltos.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų